Να στείλετε μήνυμα
Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Company news about Η χρήση ινσουλίνης είναι σχολαστική, η αποθήκευση είναι άκαρπη
Εκδηλώσεις
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Η χρήση ινσουλίνης είναι σχολαστική, η αποθήκευση είναι άκαρπη

2018-08-31

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η χρήση ινσουλίνης είναι σχολαστική, η αποθήκευση είναι άκαρπη

  Σύμφωνα με IDF που απελευθερώθηκε πρόσφατα ο χάρτης διαβήτη αξιολογήθηκε, έχει σε όλο τον κόσμο 382 εκατομμύριο ενηλίκους να έχουν διαβήτη το 2013. Υπάρχουν 5,1 εκατομμύριο άνθρωποι πέθαναν του διαβήτη, αυτό σημαίνει ότι ο διαβήτης σκοτώνει ένα μέσο πρόσωπο κάθε έξι δευτερόλεπτα. Η Κίνα είναι πρώτη θέση στις top 10 χώρες και τις περιοχές. Οι top 10 χώρες και οι περιοχές, οι άνθρωποι των διαβητικών μέχρι 98,4 εκατομμύρια. Σαν ένα από το αποτελεσματικότερο φάρμακο για να ελέγξει τη ζάχαρη αίματος – η ινσουλίνη, αυτό έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε όλο τον κόσμο. Αλλά για τη κοινή λογική χρήσης και αποθήκευσης ινσουλίνης, πολλοί άνθρωποι έχουν το μεγαλύτερο λάθος.

  Οι εμπειρογνώμονες επισημαίνουν: η επεξεργασία ινσουλίνης είναι σημαντικός τρόπος να ελεγχθεί η ζάχαρη αίματος. Η ταινία 1 διαβητική ινσουλίνη απάντησης ανάγκης για να διατηρήσει τη ζωή, πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσει την ινσουλίνη για να ελέγξει τη ζάχαρη αίματος για να μειώσει τους κινδύνους περιπλοκών διαβήτη. Η ταινία 2 διαβητικός επειδή τα προφορικά υπογλυκαιμικά φάρμακα δεν είναι αρκετά να ελέγξουν τη ζάχαρη αίματος ή υπάρχουν αντενδείξεις της προφορικής χρήσης φαρμάκων, ινσουλίνη απαιτείται ακόμα για να ελέγξει την υπεργλυκαιμία για να αποβάλει τα hyperglycemic συμπτώματα του διαβήτη και να μειώσει τον κίνδυνο περιπλοκών διαβήτη. Σε μερικούς χρόνους, ειδικά εάν η σειρά μαθημάτων είναι πιό μακροχρόνια, η επεξεργασία ινσουλίνης ίσως ο κυριότερος, ακόμη και αυτό είναι απαραίτητος τρόπος να ελεγχθεί η ζάχαρη αίματος. 

   Για την αποθήκευση ινσουλίνης, πολλοί διαβητικοί έχουν το λάθος. Επειδή η ινσουλίνη είναι μια πρωτεΐνη, έτσι η καταλληλότερη θερμοκρασία είναι 2℃~8℃. Αφότου ανοίγουν την εμφιαλωμένη ινσουλίνη (αφαιρούμενος με μια σύριγγα), μπορεί να είναι στο ψυγείο (2 ℃ ~ 8 ℃) 1 ~ 3 μήνες, να πάρει την ινσουλίνη από το ψυγείο πριν από την έγχυση και να την αφήσει στη θερμοκρασία δωματίου για 20 λεπτά. Ο μόλυβδος ινσουλίνης μέσα πριν τη χρήση, πρέπει να αποθηκευτεί στα 2 ℃ ~ 8 περιβάλλον ℃, εγκατεστημένος μιά φορά στη μάνδρα (χρησιμοποιεί την κασέτα ινσουλίνης) πρέπει να αποθηκευτεί στη θερμοκρασία δωματίου, δεν μπορεί πάλι τοποθετημένος στο ψυγείο, και πρέπει να τελειωθεί σε έναν μήνα. Η ινσουλίνη φοβάται τη θερμότητα και δεν μπορεί να εκτεθεί στο άμεσο φως του ήλιου ακόμη και το χειμώνα, για να μην αποτυγχάνει. Η ινσουλίνη δεν μπορεί να ελεγχθεί στις αποσκευές, αλλά μπορεί να συσκευαστεί σε μια θερμοστατική περίπτωση και να ληφθεί εν πλω. Επειδή η θερμοκρασία της καμπίνας αποσκευών αεροπλάνων δεν είναι ελέγξιμη, εάν η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ χαμηλή, η ινσουλίνη μπορεί να παγώσει και να χάσει την επίδρασή της. Οι προετοιμασίες ινσουλίνης που έχουν παγώσει δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν μετά από να ξεπαγώσουν.

   Οι εμπειρογνώμονες επίσης σημειώνουν ότι ένας σημαντικός αριθμός διαβητικών σκέφτεται ότι μόλις πάρουν την ινσουλίνη, γίνονται εθισμένοι, έχουν την ισόβια εξάρτηση, που το καθιστά δύσκολο να εγκαταλείψει, περιορίζει τον τρόπο ζωής τους, και ανησυχεί ότι τύπος - ο διαβήτης 2 θα γίνει εξαρτώμενος. Μερικοί συγκρίνουν ακόμη και την ινσουλίνη με τα φάρμακα, αρμένος κατά συνέπεια την επεξεργασία ινσουλίνης. Αυτό είναι μια σημαντική παρανόηση της ινσουλίνης. Η ινσουλίνη είναι μια ορμόνη του σώματος ανθρώπων, διαβήτης επειδή η παραγωγή ινσουλίνης είναι χαμηλή, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις κανονικές ανάγκες του σώματος, έτσι η συμπλήρωση ινσουλίνης είναι η πιό κατάλληλη επεξεργασία για τις ανθρώπινες φυσιολογικές ανάγκες. Η συμπλήρωση ινσουλίνης δεν μπορεί να παραγάγει εξαρτώμενο, δεν είναι εθιστική. Διαβητικός ανεξάρτητα από τη χρήση που η επεξεργασία, τρόπος ζωής πρέπει να είναι κανονική. Μόνο αυτό, αυτό μπορεί να ελέγξει το διαβήτη καλά και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-181-6882-8053
Δρόμος NO.2888 Luheng, οδός Luheng, ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Changzhou, επαρχία Jiangsu, Κίνα 213025
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε